Noteringar aktivitetsdag hundrastplats den 18/11

HundrastplatsTill mötet den 18/11 kom det ett antal intresserade människor samt mycket passande, även en vovve!

De punkter som diskuterades och beslutades var:

1. De som har tid och möjlighet samlas kl. 12.00 den 30/11 på Kransmossens parkering för att titta på den hundrastplats som finns på Kransmossen. Förslagsvis tar man med sig hunden. Man kan också besöka Kransmossens hundrastplats själv vid valfri tidpunkt om den 30/11 inte passar.

2. Vi ska planera en aktivitetskväll i hundens tecken under tidig vår i byalagets regi, exempelvis föredrag om hundpsykologi eller liknande. Kom gärna med förslag på intressanta ämnen. Denna kväll kan också vara ett bra sätt att samla fler intresserade till hundrastplatsprojektet.

3. En intresseanmälan om hundrastplatsen ska sättas upp i klubbstugan.

4. Är grusplanen vid idrottsplatsen det enda/bästa alternativet för en eventuell hundrastplats? Fundera över detta och kom med förslag på alternativa platser. En plats som har föreslagits är till exempel ängen vid reningsverket.

Detta inlägg publicerades i Vi hundägare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s