Viskaforskliniken är igång

Den 1 juni 2016 startade verksamheten vid Viskaforskliniken – ortens nya vårdcentral i samma lokaler som de som tidigare användes av Närhälsan Viskafors.

Viskaforskliniklen har tvingats att starta rekordsnabbt, vilket innebär svårigheter i uppstarten med bland annat nytt journalsystem och helt ny telefonväxel (033-724 55 55).

Läs mera och följ arbetet med att starta den nya vårdcentralen i Viskafors på hemsidan för den lokala nyhets-sajten för Viskafors med omnejd: http://www.viskafors.net/viskaforskliniken-ar-igang/

Alla vi som varit listade vid Närhälsan Viskafors och som vill vara listade vid Viskaforskliniken kan underlätta starten genom att åka till den nya kliniken och signera ett dokument som möjliggör att tidigare journaler kan överföras elektroniskt till den nya kliniken.

Alla i Viskaforsområdet som nu är listade vid andra vårdcentraler kan börja fundera på möjligheten att lista sig för en vårdcentral som ligger nära bostadsorten. Självklart innebär en listning Viskaforskliniken  att denna kommer att få möjlighet att utöka sina resurser i takt med antal listade medborgare.

Detta inlägg publicerades i Företag och Föreningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s